STILL PRILAGOĐEN NAMA

STILL JE NAJPOZNATIJI DOMAĆI BREND KOZMETIKE ZA BOJENJE KOSE SA DUGOM TRADICIJOM NA TRŽIŠTU. GODINE 1995. U SARADNJI SA ŠVAJCARSKOM KOMPANIJOM “VITAMOL”PROIZVEDENA JE PRVA BOJA: STILL COLOR1+2.Still proizvodi prilagođeni su specijalno za bojenje i negu kose našeg podneblja.Brojna naučna istraživanja dokazala su da postoje različiti tipovi kose koji su genetski determinisani, a vezani su za određeno geografsko područje. Postoji nekoliko osnovnih tipova kose čije osobine značajno variraju i zahtevaju bitno drugačiju negu.

Razlikuju se po strukturi obojenih pigmenata, teksturi, a bitno su različiti i oblik i debljina vlasi.

Pljosnata vlas – najčešce kod afričkog tipa kose

Okrugla vlas – najcešce kod orijentalnog tipa

Ovalna vlas – karakteristična za indo-evropski tip

 

EFIKASNOST KOZMETIKE ZAVISI OD TIPA KOSE

DEBLJINA DLAKE: Naše kose imaju deblju dlaku u odnosu na kose zapadne Evrope. To otežava otvaranje omotača dlakei prodiranje boje u unutrašnjost, što stvara problem naročito kada se kosa našeg podneblja posvetljuje u veoma  svetle plave nijanse.GUSTINA KOSE: Naše kose su u proseku gušće i veća je „masa“ kose na glavi koju treba negovati. Aktivni sastojci moraju biti prisutni u većoj količini u svim proizvodima za kosu (boji, šamponima,balzamima, pakovanjima..).KOMBINACIJA PRIRODNIH PIGMENATA KOSE: Ona predstavlja „podlogu“ na koju se nanosi boja. Od te prirodne kombinacije koja se “uparuje” sa pigmentima u boji za kosu zavisi rezultat bojenja.Tokom protekle 2 decenije, sprovedena su opsežna eksperimentalna ispitivanja uzoraka kose našeg podneblja, u saradnji sa istraživačkim centrima u Njujorku i Parizu.Znanja koja su iz njih proizašla ugradili smo u formulaciju naših proizvoda.STILL brend obuhvata proizvode vrhunskog kvaliteta za bojenje, negu i stilizaciju kose, kao i aksesoar. Osnovne karakteristike STILL boja za kosu su prilagođenost tipovima kose našeg podneblja, bojenje kose bez oštećenja vlasi na bazi PLEX tehnologije, dugotrajni efekat bojenja i efikasno pokrivanje sedih vlasi.STILL proizvodi za negu kose sadrže prirodne sastojke za obnavljanje i negu različitih tipova vlasi, primenjenu inovativnu PLEX tehnologiju koja I sprečava I popravlja oštećenja vlasi, dok STILL proizvodi za stilizaciju kose i aksesoar prate akruelne svetske trendove profesionalnog styling-a.

STILL BREND JE UVEK JE SPREMAN DA ODGOVORI NA NOVE IZAZOVE JER JE LIČNOST SA ČVRSTIM STAVOM, OZBILJAN I ANALITIČAN ZASNOVAN NA EKSPERTIZI INOVACIJI.